INTERIO


Kamin na pelet

Kamini na pelet Interio sa vodenim izmjenjivačem su namijenjeni za spajanje na instalaciju centralnog grijanja. Većinu energije prenose na vodu za zagrijavanje radijatora a dio isijavaju kroz staklo. Kamini imaju ugrađenu cirkulacionu pumpu, ekspanzionu posudu i sigurnosni ventil te tako predstavljaju idealno rješenje za stanove i manje objekte. Bočne strane kamina su urađene od keramičkih ploča i dostupni su u tri boje.
Kontrolna jedinica pruža nam mogućnost da kamin ima veliku autonomiju u radu. Pelet se iz spremnika pomoću dozatora automatski prema zadanom intenzitetu ubacuje u ložište. Sedmodnevni vremenski termostat i automatsko paljenje pružaju udobnost potpuno automatskog zagrijavanja Vašeg doma kada god to poželite. Mogućnost priključka sobnog termostata ili Wi-Fi modula pruža dodatni komfor u upravljanju radom. Plamen koji se vidi kroz staklo u Vašem će domu stvoriti ugodnu i gostoljubivu atmosferu.

Mogućnost izbora tri boje keramike, crvena, bež i bijela.

Digitalna regulacija u svakom momentu upravlja sagorijevanjem. Upravljački software se prilagođava situaciji pružajući u svakom trenutku minimalnu potrošnju energenta i optimalne emisije plinova.

Smart stop funkcija obezbjeđuje da se kamin automatski gasi ukoliko temperatura vode pređe zadanu.

Kamin može biti kontroliran daljinskim putem. Moguće je spojiti sobni termostat, Wi-Fi modul te vršiti nadzor i kontrolu rada.

Ostale informacije

Tabela sa pregledom tehničkih podataka


Subvencije


Informacije


Priručnik za korištenje i rukovanje