INTERIO

Kamin na pelet


Praktičnost i klasičan dizajn
Ukoliko je praktičnost jedna od karakteristika kojoj najčešće težite, onda je naš izrazito funkcionalan model Interio, koji posjeduje jednostavan sistem održavanja i čišćenja, napravljen po Vašoj mjeri.
Bilo da odaberete crvenu, bež ili bijelu varijantu, Interio kamin na pelet predstavlja idealno rješenje za grijanje svakog doma. Klasičan dizajn i keramički dodaci u tri boje, osiguravaju komplementarnost sa ostalim dijelovima namještaja, kako biste mogli kreirati svoj idealan ambijent.
Spremnik za pelet ovog kamina strateški je pozicioniran kako bi omogućio jednostavno i brzo punjenje. Tako se pelet, pomoću dozatora, iz spremnika automatski ubacuje u ložište kamina, prema zadanom intenzitetu.
Interio se isporučuje spreman za spajanje na instalaciju grijanja, s ugrađenom cirkulacionom pumpom, ekspanzionom posudom i sigurnosnim ventilom.
Interio je opremljen WiFI modulom, te pruža mogućnost povezivanja sobnog termostata, što pruža dodatnu jednostavnost pri rukovanju.

Mogućnost izbora tri boje keramike, crvena, bež i bijela.

Digitalna regulacija u svakom momentu upravlja sagorijevanjem. Upravljački software se prilagođava situaciji pružajući u svakom trenutku minimalnu potrošnju energenta i optimalne emisije plinova.

Smart stop funkcija obezbjeđuje da se kamin automatski gasi ukoliko temperatura vode pređe zadanu.

Kamin može biti kontroliran daljinskim putem. Moguće je spojiti sobni termostat, Wi-Fi modul te vršiti nadzor i kontrolu rada.

Ostale informacije

Tabela sa pregledom tehničkih podataka


Subvencije


Informacije


Certifikat


Priručnik za korištenje i rukovanje