INTERIO

Kotao na pelet


Moderno dizajnirani Interio je namijenjen korisnicima koji na raspolaganju imaju ograničen prostor
Ukoliko Vam je potreban kvalitetan i pouzdan kotao, ali Vam nedostaje prostora, Interio je pravo rješenje za Vas.
Male dimenzije ovog kotla dozvoljavaju mu da se smjesti i u najmanje prostorije, jer je za njegovu instalaciju potreban samo 1 m2. Pored specifične veličine, Interio karakteriše i vrhunska kvaliteta, pa tako gusani plamenik za sagorijevanje peleta ovog kotla osigurava potpuno sagorijevanje i besprijekornu potpalu.
Kotao je opremljen pumpom, ekspanzionom posudom i sigurnosnim ventilom, te se iznimno lako instalira. Sa svojim ugrađenim sistemom za čišćenje cijevnih izmjenjivača, Interio omogućuje lagano održavanje i čišćenje. Zbog jednostavne regulacije temperature, kao i prilagođavanja opcija, ovaj kotao odgovara svim potrebama i zahtjevima korisnika.

Digitalna regulacija u svakom momentu upravlja sagorijevanjem. Upravljački software se prilagođava situaciji pružajući u svakom trenutku minimalnu potrošnjuenergenta i optimalne emisije plinova.

Kotao može biti kontroliran daljinskim putem. Moguće je spojiti sobni termostat, Wi-Fi modul te vršiti nadzor i kontrolu rada.

Regulacija u svakom momentu upravlja sagorijevanjem. Približavajući se zadanoj temperaturi regulacija smanjuje snagu rada a samim time i količinu peleta. Time dobijamo smanjenu potrošnju energenta i optimalne emisije plinova.

Plamenik za sagorijevanje peleta je izliven od gusa i pruža potpuno sagorijevanje i besprijekornu potpalu.

Ostale informacije

Tabela sa pregledom tehničkih podataka


Dodatne informacije


Priručnik za korištenje i rukovanje