parallax background

O nama


U srcu Bosne i Hercegovine nalazi se Jajce, kraljveski grad u kojem je sjedište ThermoFLUX d.o.o. Kompanija je nastala 2007. godine. Prvo smo počeli proizvodnju kotlova na pelet i automatskih kotlova na sitni ugalj.

Vremenom smo se razvijali, ulagali u najnoviju opremu i alate. Proizvodnja je svake godine rasla te smo sukladno tome povećavali broj uposlenih. Usavršavali smo naše osoblje i izrasli u respektabilnu firmu koja trenutno upošljava preko 230 radnika. Proizvodni pogoni se prostiru na preko 17.000 m2 zatvorenih hala i najveći smo proizvođač kotlova na pelet u Bosni i Hercegovini. Veliki dio proizvodnje izvozimo, a naši proizvodi su veoma konkurentni na inozemnom tržištu. Trenutno izvozimo u Makedoniju, Hrvatsku, Srbiju, Austriju, Sloveniju, Njemačku, Grčku, Kosovo, Portugal, Dansku, Belgiju, Italiju, Latviju, Španjolsku sa tendencijom daljeg širenja prodajne mreže. Implementirani su ISO standardi 9001 upravljanja kvalitetom i 14001 upravljanja zaštite životne sredine. Posjedujemo međunarodne certifikate za proizvode, a veliki broj njih se nalazi na listama državnih poticaja u nekoliko zemalja EU.

PROIZVODNJAKompletan proces proizvodnje se obavlja u novoizgrađenim halama površine 17.000 m2. Sama proizvodnja je na veoma visokom tehnološkom nivou. Rezanje, savijanje i zavarivanje se vrši sa najsuvremenijim CNC strojevima čiji se broj iz godine u godinu povećava. Uporedno tome ulažemo i u uposlene te naši radnici konstantno usavršavaju svoja znanja i vještine.

PROIZVODNI KAPACITETISvaki detalj tokom proizvodnje je pažljivo urađen i tome se pridaje velika pažnja. Visoki kapaciteti proizvodnje i obučen kadar su naša prednost u odnosu na ostale. Naš moto je: Što je kvalitetniji proizvod, manji su troškovi održavanja. Skladište gotovih proizvoda je visoko-regalnog tipa. Prostire se na površini od 2500 m2 i urađeno je po najvišim standardima.
parallax background