parallax background

O nama


Sjedište ThermoFLUX d.o.o. nalazi se u Jajcu. Kompanija je nastala 2007. godine.

Vremenom smo se razvijali, ulagali u najnoviju opremu i alate. Proizvodnja je svake godine rasla te smo sukladno tome povećavali broj uposlenih. Usavršavali smo naše osoblje i izrasli u respektabilnu firmu koja trenutno upošljava 300 radnika. Proizvodni pogoni se prostiru na preko 30.000 m2 zatvorenih hala i najveći smo proizvođač kotlova na pelet u Bosni i Hercegovini. Veliki dio proizvodnje izvozimo, a naši proizvodi su veoma konkurentni na inozemnom tržištu. Implementirani su ISO standardi 9001 upravljanja kvalitetom. Posjedujemo međunarodne certifikate za proizvode, a veliki broj njih se nalazi na listama državnih poticaja u nekoliko zemalja EU. Proces proizvodnje se vrši na najsuvremenijim strojevima a raspolažemo sa 5 lasera za siječenje lima, 9 preša za savijanje lima; 2 panel bendera za automatsko savijanje lima; automatskom mokrom lakirnicom te 2 automatska i 1 ručnim postrojenjem za plastifikaciju.

PROIZVODNJAKompletan proces proizvodnje se obavlja u novoizgrađenim halama površine 30.000 m2. Sama proizvodnja je na veoma visokom tehnološkom nivou. Rezanje, savijanje i zavarivanje se vrši sa najsuvremenijim CNC strojevima čiji se broj iz godine u godinu povećava. Uporedno tome ulažemo i u uposlene te naši radnici konstantno usavršavaju svoja znanja i vještine.

PROIZVODNI KAPACITETISvaki detalj tokom proizvodnje je pažljivo urađen i tome se pridaje velika pažnja. Visoki kapaciteti proizvodnje i obučen kadar su naša prednost u odnosu na ostale. Naš moto je: Što je kvalitetniji proizvod, manji su troškovi održavanja.
parallax background